• Automatische late check-in
  • Gratis onpbeperkt wifi
  • 24 uur per dag toegankelijk

Als u wilt ontsnappen aan de drukte van de stad, dan nodigen wij u van harte uit om te komen overnachten in het Groene Hart bij Hotel Epping. Ons hotel is gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. In ons hotel adviseren wij u graag over de mooiste routes om het Groene Hart te ontdekken, of u nu wilt wandelen, fietsen of liever een boottocht doet, het kan allemaal!

Reserveer je kamer online

Overnachten in het Groene Hart staat garant voor complete ontspanning

In ons betaalbare hotel nabij Utrecht helpen we u graag bij het uitzoeken van leuke activiteiten in het Groene Hart, of u nu een liefhebber bent van wandelen of graag meer actie opzoekt. Voor complete ontspanning is het Groene Hart dé plek waar u moet zijn in de Randstad! Ook als u toch liever een stad opzoekt, dient Hotel Epping als ideale uitvalsbasis door zijn perfecte ligging langs de A2. Zo bereikt u in een mum van tijd grote steden als Utrecht en Amsterdam, maar ook kleine pittoreske dorpen en stadjes. Kom wandelen, fietsen, varen en ontdekken en geniet daarna van een comfortabele nachtrust in ons hotel in het Groene Hart!

Boek nu en kom overnachten en wandelen bij ons hotel in het Groene Hart

Overnachten in een authentiek hotel met een gunstige ligging in de historische binnenstad van IJsselstein doet u bij Hotel Epping in het Groene Hart. Bekijk welke kamer naar uw wens is en boek uw verblijf. Ons vriendelijke personeel kijkt ernaar uit u te mogen verwelkomen! Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken via +31 (0)30 688 3114 of via nights@hotelepping.nl.

Goedkoop hotel omgeving Utrecht - Hotel fietsen Utrecht - Hotel langs A2 - Overnachten in het Groene Hart -
Betaalbaar hotel Nieuwegein - Jaarbeurs hotel - Zakelijk hotel Utrecht