• Automatische late check-in
  • Gratis onpbeperkt wifi
  • 24 uur per dag toegankelijk

Hotel nabij de Jaarbeurs

Als u voor een meerdaagse zakelijke afspraak bij de Jaarbeurs in Utrecht dient te zijn, dan is het aan te raden om in een comfortabel hotel te overnachten. Bij Hotel Epping in IJsselstein, dicht bij Utrecht, begrijpen wij het belang van een goede nachtrust tijdens een zakelijke trip! Kom daarom bij ons overnachten.

Reserveer je kamer online

Na een bezoek aan de Jaarbeurs komt u overnachten in ons hotel

Al onze 31 kamers zijn voorzien van een bureau en goede wifiverbinding, waardoor ons hotel uitermate geschikt is voor een zakelijk verblijf. Bovendien is de Jaarbeurs goed bereikbaar vanuit Hotel Epping, door zijn gunstige ligging aan de A2. Uiteraard is ontspanning na een lange dag op de Jaarbeurs ook belangrijk, ook dan bent u bij Hotel Epping op de juiste plek. Wist u dat ons hotel bekend staat om zijn gunstige locatie voor een tochtje fietsen? Kom ultiem tot rust in het Groene Hart na uw drukke werkdag.

Reserveer uw zakelijke of recreatieve verblijf via onze website

​Als u op zoek bent naar een betaalbaar hotel met een goede bereikbaarheid vanaf omliggende plaatsen maar met name vanaf de Jaarbeurs, dan is Hotel Epping voor u de juiste keuze. Ook als u in uw vrije tijd de Jaarbeurs bezoekt! Bekijk ons kameraanbod en reserveer uw verblijf direct online. Heeft u nog vragen of wenst u meer te weten te komen over onze hotelovernachtingen? Bereik ons dan via +31 (0)30 688 3114 of via nights@hotelepping.nl. Wij wensen u alvast een prettig verblijf!

Goedkoop hotel omgeving Utrecht - Hotel fietsen Utrecht - Hotel langs A2 - Overnachten in het Groene Hart -
Betaalbaar hotel Nieuwegein - Jaarbeurs hotel - Zakelijk hotel Utrecht