• Automatische late check-in
  • Gratis onpbeperkt wifi
  • 24 uur per dag toegankelijk

Hotel langs de A2

Bent u op zoek naar een hotel langs de A2 zodat u voor zakelijke afspraken of recreatieve uitjes eenvoudig met de auto uw bestemming bereikt? Dan verwelkomen wij u graag bij Hotel Epping in IJsselstein, gelegen nabij de meeste centrale stad van Nederland - Utrecht én langs de A2!

Reserveer je kamer online

De voordelen van een hotel langs de A2

Bent u een zakenreiziger en heeft u afspraken door het hele land? Dan zitten er veel voordelen aan een verblijf in Hotel Epping, gelegen langs de A2. Met de auto bereikt u binnen een mum van tijd de stad Utrecht, maar ook de steden Amsterdam, ’s Hertogenbosch, Eindhoven en Maastricht zijn eenvoudig te bereiken via dezelfde snelweg. Dient u voor zakelijke afspraken op veel verschillende locaties te zijn, dan biedt Hotel Epping de uitkomst voor u. Bovendien zijn al onze 31 kamers voorzien van een bureau en wifi, zodat u tijdens uw verblijf comfortabel kunt werken. Ook bieden wij meerdaagse vergaderarrangementen op maat.

Ook ideaal voor recreatieve overnachtingen

Hotel Epping is vanwege zijn ligging langs de A2 ook uitermate geschikt voor recreatieve overnachtingen. Wilt u een nachtje weg combineren met een stadsbezoek aan Utrecht of een bezoek aan onze hoofdstad Amsterdam? Gaat u liever een dagje naar het zuiden van het land? Het kan allemaal met Hotel Epping als ideale uitvalsbasis! Daarnaast is er in onze directe omgeving ook heel veel moois te ontdekken, denk bijvoorbeeld aan de historische binnenstad van IJsselstein en het prachtige landschap van het Groene Hart.

Boek uw verblijf in een hotel langs de A2 direct online

Ons vriendelijke personeel kijkt ernaar uit om u te verwelkomen bij Hotel Epping, gelegen nabij Utrecht en langs de A2. Of u ons nu bezoekt voor een zakelijk verblijf of een recreatieve overnachting, wij zullen er alles aandoen om uw verblijf naar wens te maken. Bekijk de beschikbaarheid en boek uw verblijf via onze website. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie te ontvangen over onze vergaderarrangementen? Neem dan contact op via +31 (0)30 688 3114 of via nights@hotelepping.nl.

Goedkoop hotel omgeving Utrecht - Hotel fietsen Utrecht - Hotel langs A2 - Overnachten in het Groene Hart -
Betaalbaar hotel Nieuwegein - Jaarbeurs hotel - Zakelijk hotel Utrecht