• Automatische late check-in
  • Gratis onpbeperkt wifi
  • 24 uur per dag toegankelijk

Perfect hotel als uitvalsbasis voor fietsen in omgeving Utrecht

Ons hotel dient als ideale uitvalsbasis wanneer u gaat fietsen in de groene omgeving van Utrecht! In ons hotel hebben wij verschillende fietsroutes klaarliggen, wat dacht u van een tochtje fietsen door het prachtige landschap van het Groene Hart nabij Utrecht? 

Reserveer je kamer online

Alle faciliteiten in ons hotel voor een tochtje fietsen in Utrecht en omgeving

Hotel Epping is aangesloten bij Nederland Fietsland en biedt daarom alle faciliteiten die u nodig heeft voor een heerlijk tochtje fietsen in de omgeving van Utrecht. Op die manier ontdekt u de prachtige omtrek van ons hotel in IJsselstein. We hebben verschillende fietsgidsen en knooppuntkaarten voor u klaarliggen. Daarnaast is er bij het hotel de mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden zodat ze de volgende dag weer klaar zijn voor een prachtige fietstocht door de omgeving van Utrecht. Heeft u geen fiets bij zich? Dan helpt ons vriendelijke personeel graag met het huren van een fiets bij de plaatselijke rijwielspecialist!

Speciaal fietsarrangement

Als u zin heeft om een verzorgd weekend weg te gaan en de fietsen mee te nemen, dan is ons fietsarrangement echt iets voor u! Ons arrangement biedt u tweemaal een overnachting met ontbijt waarna u gaat genieten van uw zelfgekozen fietsroutes langs mooie natuurgebieden en pittoreske plaatsjes. Aan het einde van de eerste dag stalt u uw fiets veilig bij ons hotel en schuift u aan voor het inbegrepen bites diner in ons uitstekende restaurant Bites & Nights @ Hotel Epping. Als u verzadigd bent, duikt u uw bed in en geniet u van een comfortabele hotelovernachting in een van de 31 charmante kamers.

Boek uw fietsarrangement direct online!

Heeft u al een weekendje weg op de planning staan maar nog geen geschikt hotel gevonden? Kies dan voor Hotel Epping in IJsselstein nabij Utrecht en neem de fietsen mee! Boek online en geniet van een compleet verzorgd weekend weg. Wilt u een nog betere indruk krijgen van Hotel Epping, kijk dan nog even rond op onze website. Indien er nog vragen zijn, neemt u contact met ons op via +31 (0)30 688 3114 of via nights@hotelepping.nl.

Goedkoop hotel omgeving Utrecht - Hotel fietsen Utrecht - Hotel langs A2 - Overnachten in het Groene Hart -
Betaalbaar hotel Nieuwegein - Jaarbeurs hotel - Zakelijk hotel Utrecht