De omgeving

Het middeleeuwse stadje IJsselstein biedt voor elk wat wils. Een bezoek brengen aan de indrukwekkende Sint Nicolaas Basiliek. Fietsen door de natuur die IJsselstein omringt. Een rondvaart door de stadsgrachten (zomers) of zelf varen door de polder. Eén van de vele evenementen bezoeken of gezellig winkelen in de historische binnenstad. Het kan allemaal in IJsselstein.

Winkelen en cultuur opsnuiven in Utrecht
Voor winkel- en cultuurfans ligt Utrecht op tien kilometer afstand. Naast een groot aantal winkels (elke zondag geopend) vindt u in deze stad met bijna 2000 jaar geschiedenis interessante musea en de mooiste gebouwen. De oude gracht met aar prachtige werfkelders en terrassen, maar ook de Dom mag u tijdens een bezoek aan Utrecht zeker niet overslaan.

Genieten van de rust
Ook als u een weekend de rust wilt opzoeken, is Hotel Epping de perfecte uitvalsbasis. Vestingstadje IJsselstein heeft een rijke historie en is omringd door echte Hollandse landschappen en pittoreske dorpjes. U kunt kiezen uit de prachtigste wandel- en fietsroutes. De medewerkers van Hotel Epping informeren u graag over de mogelijkheden.
 

Goedkoop hotel omgeving Utrecht - Hotel fietsen Utrecht - Hotel langs A2 - Overnachten in het Groene Hart -
Betaalbaar hotel Nieuwegein - Jaarbeurs hotel - Zakelijk hotel Utrecht