De Arrangementen

Wilt u een weekendje weg: samen of met een groep? Zoekt u voor uw zakelijke gast een overnachtingsplaats? Stapt u in het huwelijksbootje? Wilt u zich heerlijk lekker laten verwennen? Of heeft u een beperkt budget en bent u op zoek naar een betaalbare overnachting, met of zonder maaltijden? Hotel Epping en restaurant Bites & Nights @hotelepping bieden diverse arrangementen: voor alle doelgroepen en in iedere prijscategorie.

 

 

Bruidsarrangement

Samen met een flesje champagne in het bubbelbad even tot rust komen en ’s morgens na het ontwaken een overheerlijk ontbijt. Dé perfecte manier om ‘de mooiste dag van je leven’ af te sluiten en het huwelijk in te luiden. Beleef samen met je kersverse echtgenoot een romantische huwelijksnacht in onze bruidssuite.  Op uw kamer vindt u bij binnenkomst zoetigheden, rozenblaadjes, een badtasje met luxe badartikelen en een flesje Champagne. Op de door u gewenste tijd serveren we uw ontbijt op de kamer.

 

Hartverwarmend Arrangement

Wilt u er een paar dagen geheel verzorgd tussenuit, dan heeft Hotel Epping een leuk aanbod voor u. Ons hartverwarmend arrangement biedt u 2 x overnachting met ontbijt en op de dag van aankomst onbeperkt Bites eten in ons gezellige restaurant Bites & Nights @hotelepping. Bij aankomst ligt er ook nog een leuk welkomstgeschenk voor u klaar!

 

Bites & Nights Arrangement

Geniet van onbeperkt Bites eten in ons restaurant Bites & Nights @hotelepping. Dit arrangement voor echte levensgenieters bestaat uit 2 x overnachting met ontbijtbuffet, en 2 keer heerlijk onbeperkt Bites eten in onsgezellige restaurant Bites & Nights @hotelepping beide avonden staat er voor u een flesje wijn klaar en ook ontvangt u een leuk welkomstgeschenk.

 

Verwenarrangement

Laat uzelf een paar dagen heerlijk in de watten leggen. In onze suite heeft u een heerlijk 2-persoons bubbelbad, een 2-persoons douche, een kingsize bed, en een mooi uitzicht over de oude binnenstad van IJsselstein. U verblijft 2 nachten in onze suite, waar bij binnenkomst de zoetigheden al voor u klaar staan. U Geniet 1 ochtend van een champagne ontbijt op de kamer. De andere ochtend kunt u gebruik maken van ons uitgebreide ontbijtbuffet. De eerste avond smult u van heerlijke Bites die u onbeperkt kunt bestellen in ons gezellige restaurant Bites & Nights @hotelepping en natuurlijk hoort hier ook een flesje wijn bij.  Als welkomstgeschenk ontvangt u een tasje met  badartikelen.

 

Bioscooparrangement

Vindt u het leuk om tijdens uw bezoek aan IJsselstein naar de film te gaan? Kies dan voor een overnachting met bioscooparrangement. U verblijft 1 nacht in een standaardkamer met ontbijt en diner. Wij zoeken voor u uit welke films er draaien en regelen in overleg met u de kaartjes. Bij het diner houden we er rekening mee dat u op tijd in de bioscoop moet zijn, zodat u niets hoeft te missen!

 

Fietsarrangement

Houdt u van fietsen, dan is de omgeving van IJsselstein en echte aanrader. Wij hebben voor u diverse fietsroutes klaarliggen. U zult genieten van de echte Hollandse landschappen en oude plaatsjes in de nabij gelegen Lopikerwaard en Krimpenerwaard. In dit gebied van serene rust, toont het groene hart van Nederland haar ware schoonheid. Ons fiets arrangement biedt u 2 x overnachting met ontbijt en op de dag van aankomst  heerlijk onbeperkt Bites eten in ons gezellige restaurant Bites & Nights @hotelepping. Ons hotel is aangesloten bij Nederland Fietsland, dus u kunt uw fiets bij ons natuurlijk veilig stallen. Elektrische fietsen kunnen worden opgeladen. Wilt u een fiets huren? Wij regelen het graag voor u bij onze plaatselijke rijwielspecialist.

 

Halfpension

Verblijft u voor langere tijd (bijvoorbeeld zakelijk) en wilt u niet iedere avond uitgebreid dineren, maar wel voldoende en goed eten. Reserveer uw kamer dan op basis van Halfpension, dat bestaat uit overnachting, ontbijt en een eenvoudig 3-gangen dagmenu.

 

Volpension

Wanneer u uw kamer op basis van volpension reserveert is naast de overnachting, het ontbijt en het 3-gangen dagmenu ook een lunchpakket inbegrepen.

 

Vergaderarrangement

Hotel Epping biedt in samenwerking met haar partners meerdaagse vergaderarrangementen op maat. 

Het hotel heeft geen eigen vergaderzalen, maar werkt samen met verschillende aanbieders van vergaderruimten in de IJsselsteinse binnenstad (allen op loopafstand). Rekening houdend met uw wensen en beschikbaarheid, zoeken wij voor u de juiste vergaderpartner. Bij deze partner zullen de vergaderingen en en lunches plaatsvinden, terwijl diners, overnachtingen en ontbijt bij hotel Epping zijn.

Desgewenst kunnen wij uw vergaderarrangement eventueel uitbreiden met een culturele of sportieve activiteit, zodat de zinnen even kunnen worden verzet om daarna weer volledig te kunnen focussen.

Hotel Utrecht - Overnachten Groene Hart - Fietsen Regio Utrecht