• Automatische late check-in
  • Gratis onpbeperkt wifi
  • 24 uur per dag toegankelijk

Betaalbaar hotel in de buurt van Nieuwegein

Bent u op zoek naar een betaalbaar hotel in de buurt van Nieuwegein? Ontdek dan het authentieke Hotel Epping in de historische binnenstad van IJsselstein, gelegen in de buurt van Nieuwegein. Vanuit ons hotel is niet alleen Nieuwegein binnen enkele minuten te bereiken met de auto of het openbaar vervoer, ook grote steden waaronder Utrecht bereikt u in een mum van tijd!

Reserveer je kamer online

Met 31 charmant ingerichte kamers zit er altijd eentje naar wens bij voor u en uw reisgezelschap. Of u nu wilt overnachten in een betaalbaar hotel omdat u voor afspraken in Nieuwegein moet zijn of dat u er bent voor een recreatief verblijf, bij Hotel Epping is alles mogelijk. Al onze kamers zijn sfeervol ingericht en goed onderhouden zodat u comfortabel van uw nachtrust kunt genieten. Ons gunstig geprijsde hotel biedt de uitkomst als u op zoek bent naar een comfortabel verblijf in de buurt van Nieuwegein, Utrecht en andere bestemmingen in de omgeving van IJsselstein.

Boek uw verblijf in een betaalbaar hotel in de buurt van Nieuwegein

Als u wilt genieten van een comfortabel doch betaalbaar hotel met goede bereikbaarheid voor de omliggende plaatsen van IJsselstein waaronder Nieuwegein, kies dan voor een verblijf in Hotel Epping. Voor elk reisgezelschap en ieder reisdoel is ons hotel de juiste locatie. Bekijk ons kameraanbod en reserveer uw verblijf direct via onze website. Voor vragen of extra informatie neemt u contact op via +31 (0)30 688 3114 of via nights@hotelepping.nl.

Goedkoop hotel omgeving Utrecht - Hotel fietsen Utrecht - Hotel langs A2 - Overnachten in het Groene Hart -
Betaalbaar hotel Nieuwegein - Jaarbeurs hotel - Zakelijk hotel Utrecht