• Automatische late check-in
  • Gratis onpbeperkt wifi
  • 24 uur per dag toegankelijk

Een goedkoop hotel in de omgeving van Utrecht

Hotel Epping maakt het mogelijk om in een goedkoop hotel te overnachten in de omgeving van Utrecht, zonder in te leveren op kwaliteit! Hotel Epping is van alle gemakken voorzien om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Denk hierbij aan airconditioning en een 42 inch tv. Daarnaast zijn al onze 31 kamers voorzien van een bureau waardoor ze ook geschikt zijn voor een zakelijke overnachting.

Reserveer je kamer online

Sfeervol en goedkoop overnachten in ons hotel in de omgeving van Utrecht

Een goedkoop hotel betekent zeker niet dat er een gebrek aan sfeer hoeft te zijn, dat bewijst Hotel Epping in de omgeving van Utrecht met zijn charmante hotelkamers. Ons authentieke hotel dat al jaren in handen is van onze familie is niet alleen van alle gemakken voorzien, maar is daarnaast ook sfeervol ingericht en goed onderhouden. Hierdoor kunt u in alle comfort genieten van een welverdiend nachtje weg.

Een goedkoop hotel als ideale uitvalsbasis in omgeving Utrecht

Naast genieten van een goede nachtrust, valt er in de omgeving van Hotel Epping nog veel meer te genieten. Het hotel is gelegen in de historische binnenstad van IJsselstein en geeft u de mogelijkheid om al wandelend op ontdekking te gaan. Daarbij leent de locatie van het hotel zich uitstekend voor verschillende fiets- en boottochten door het Groene Hart. Vanaf ons hotel bent u via de A2 ook snel in omliggende steden, waaronder Utrecht. Dit maakt Hotel Epping uitermate geschikt als uitvalsbasis voor zakelijke bezoeken aan bijvoorbeeld de Jaarbeurs.

Boek nu uw verblijf

Wij bieden de uitkomst bij uw zoektocht naar een goedkoop hotel in de omgeving van Utrecht. Bent u op zoek naar een goedkoop hotel voor een zakelijke overnachting in Utrecht en omgeving? Wilt u met uw geliefde een nachtje weg? Of bent u op zoek naar een hotel voor uw complete gezin? Bij Hotel Epping staan we klaar voor elke wens. Bekijk ook onze arrangementen voor speciale momenten. Bent u klaar om uw verblijf te boeken? Boek dan direct via onze website of neem voor meer informatie contact op via +31 (0)30 688 3114 of via nights@hotelepping.nl.

Goedkoop hotel omgeving Utrecht - Hotel fietsen Utrecht - Hotel langs A2 - Overnachten in het Groene Hart -
Betaalbaar hotel Nieuwegein - Jaarbeurs hotel - Zakelijk hotel Utrecht