• Automatische late check-in
  • Gratis onpbeperkt wifi
  • 24 uur per dag toegankelijk

Zakelijk hotel nabij Utrecht

Bent u met een zakelijk doeleinde in gedachten op zoek naar een hotel in de omgeving van Utrecht? Reserveer dan een verblijf voor uw bedrijf in Hotel Epping. Ons hotel in IJsselstein is door zijn gunstige ligging langs de A2 met de auto goed te bereiken vanuit Utrecht. Ook met het openbaar vervoer bereikt u Utrecht binnen een half uur. 

Reserveer je kamer online

Kies voor een comfortabel en bereikbaar zakelijk hotel nabij Utrecht

Bij een reis met een zakelijk doel is het belangrijk dat u vanuit uw hotel grote steden zoals Utrecht goed kunt bereiken. Anderzijds is een goede nachtrust natuurlijk ook een grote eis. Al onze 31 hotelkamers zijn voorzien van comfortabele bedden die garant staan voor een goede nachtrust. Ons authentieke hotel in de binnenstad van IJsselstein is de ultieme plek om tot rust te komen na een lange dag in de Jaarbeurs. Ook als uw werkdag nog niet voorbij is, biedt Hotel Epping de mogelijkheid tot het uitvoeren van uw werkzaamheden doordat onze kamers zijn uitgerust met een bureau en goede wifiverbinding.

Reserveer uw verblijf in een zakelijk hotel in de omgeving van Utrecht direct online

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in ons hotel dicht bij Utrecht voor een zakelijk bezoek. Of u nu de Jaarbeurs moet bezoeken of afspraken heeft in Nieuwegein: Hotel Epping biedt een comfortabel verblijf aan tegen een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct uw verblijf . Wilt u vooraf meer informatie ontvangen? Neem dan telefonisch contact op via  +31 (0)30 688 3114 of stuur een e-mail naar nights@hotelepping.nl.

Goedkoop hotel omgeving Utrecht - Hotel fietsen Utrecht - Hotel langs A2 - Overnachten in het Groene Hart -
Betaalbaar hotel Nieuwegein - Jaarbeurs hotel - Zakelijk hotel Utrecht