Home » Hotels Utrecht Bel nu » 030 - 688 3114

Op zoek naar een hotel vlakbij Utrecht?

Sfeervol, luxe en gemoedelijk

Zoekt u naar een sfeervol hotel in de prachtige omgeving van Utrecht? Bekijk dan zeker de website van Hotel Epping. Al meer dan honderd jaar exploiteert de familie Epping het bedrijfspand, dat aanvankelijk dienst deed als bakkerij. Vandaag de dag vindt u in dit prachtige pand een van de meeste sfeervolle beschikbare hotels in IJsselstein. Na enkele verbouwingen beschikken wij tegenwoordig over 31 sfeervol ingerichte hotelkamers. Aarzel niet om uw reservering te plaatsen.

Eén van de mooiste beschikbare hotels nabij Utrecht!

Onze professionele medewerkers heten u altijd van harte welkom in ons gezellige hotel in de regio Utrecht. Door onze uitstekende ligging ten opzichte van zowel de stad als snelweg A2 bieden wij u een ideaal vertrekpunt naar de meest uiteenlopende plaatsen. Of u nu voor zaken in ons hotel verblijft of er even lekker tussenuit wilt, wij bieden u een zeer geschikte accommodatie voor een succesvol verblijf. U vindt alle kwaliteiten en faciliteiten op onze website. Als één van de beschikbare hotels in de omgeving van Utrecht helpen wij u graag.

Bij Hotel Epping bent u zeker van:

  • een prachtig ingerichte kamer;
  • professionele medewerkers;
  • een idyllische omgeving;
  • een hotel op korte afstand van Utrecht en de A2;
  • alle gemakken en moderne technologieën.

Plaats nu uw reservering

Verblijft u het liefst in een kwalitatief hoogwaardig hotel tegen een aantrekkelijk tarief, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt online de beschikbaarheid van kamers controleren op basis van de door u geselecteerde periode en het aantal personen. Ons hotel gevestigd aan de Kapellestraat 4 in IJsselstein. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of om te reserveren.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Weekendje Weg In Nederland - Weekendarrangement Utrecht - Overnachten Utrecht - Fietsarrangement Groene Hart - Fahrradfahren in Holland - Culinair arrangement hotel - Accommodation Utrecht - Fietsen Regio Utrecht - Hotel Nieuwegein - Weekendje Weg Utrecht - Overnachten Groene Hart - Arrangement Utrecht - Hotel Utrecht jaarbeurs - Hotels Utrecht - Hotelkamer Reserveren Utrecht