Home » Hotel Utrecht jaarbeurs Bel nu » 030 - 688 3114

Hotel Utrecht jaarbeurs

Wilt u in een uitstekend hotel verblijven als u in Utrecht de jaarbeurs bezoekt? Of bent u nog op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig hotel voor als u zelf in Utrecht op de jaarbeurs staat met uw onderneming? U bent aan het juiste adres bij Hotel Epping, op korte afstand van Utrecht en de jaarbeurs en toch in een rustige en mooie omgeving. Ideaal om op ontspannen wijze bij te komen na een drukke dag op de beurs!

Een uitstekend hotel wanneer u in Utrecht de jaarbeurs bezoekt

Hotel Epping ligt in de omgeving van Utrecht en de jaarbeurs, in het middeleeuwse stadje IJsselstein. Het is dan ook zeker zo dat wij wel kunnen zeggen dat het hotel ten opzichte van Utrecht, en de jaarbeurs, een ideale ligging kent. Zowel zakelijke als particuliere gasten zijn bij ons altijd van harte welkom. Wanneer u zoekt naar een hotel in de omgeving van Utrecht om de jaarbeurs te bezoeken of om actief te zijn op de beurs, dan zijn wij absoluut een zeer geschikte locatie voor u.

Contact

Hotel Epping ligt op korte afstand van Utrecht en de jaarbeurs, vrijwel direct aan de snelweg A2. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in ons hotel wanneer u in Utrecht de jaarbeurs wilt bezoeken. U kunt direct reserveren, maar u kunt uiteraard ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Bel dan naar 030 – 68 83 114 of mail naar info@hotelepping.com. U vindt ons aan de Kapellestraat 4 in IJsselstein.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Fietsarrangement Groene Hart - Accommodation Utrecht - Fietsen Regio Utrecht - Arrangement Utrecht - Hotels in Utrecht Netherlands - Hotel Utrecht jaarbeurs - Hotel in Utrecht, Niederlande - Fietsarrangement Utrecht - Culinair arrangement hotel - Hotelkamer Reserveren Utrecht - Hotels Utrecht - Hotel Nieuwegein - Hotel Lopik, Hotel Nieuwegein - Hotel Utrecht A2 - Hotel omgeving Utrecht