Home » Hotel Utrecht A2 Bel nu » 030 - 688 3114

Hotel Utrecht A2

Wilt u verblijven in een hotel in Utrecht aan de A2, zodat u snel en eenvoudig naar de meest uiteenlopende plaatsen kunt reizen? Dan bent u van harte welkom bij Hotel Epping, nabij Utrecht en aan de A2. Wij zijn gevestigd aan de Kapellestraat 4 in IJsselstein, in de charmante binnenstad van dit pittoreske middeleeuwse stadje. Wanneer u wilt overnachten in een hotel nabij Utrecht, aan de A2, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom verblijven in een hotel nabij Utrecht en aan de A2?

Als u in een hotel nabij Utrecht en langs de A2 verblijft, dan kunt u werkelijk alle kanten op vanuit het hotel. Utrecht ligt aan de A2, maar ook de steden Amsterdam, Eindhoven, Maastricht en ’s-Hertogenbosch zijn eenvoudig te bereiken via deze snelweg. Niet voor niets is het één van de oudste, belangrijkste en drukste snelwegen die ons land rijk is. Via Oudenrijn kunt u binnen het uur ook Rotterdam en Den Haag bereiken. Moet u voor zaken diverse plaatsen bezoeken, dan is een verblijf in een hotel bij Utrecht, langs de A2, een ideale optie.

Contact

Verblijft u niet voor zaken in een hotel, maar om er even lekker tussenuit te zijn en enkele leuke uitjes te maken? Ook dan is een hotel bij Utrecht aan de A2 een uitstekende keuze. U reist eenvoudig naar uw plaats van bestemming. Hotel Epping, nabij Utrecht en aan de A2, nodigt u van harte uit voor een verblijf in luxe tegen een aantrekkelijk tarief. Wilt u reserveren of meer informatie opvragen? Bel dan naar 030 – 68 83 114 of mail naar info@hotelepping.com.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Weekendje Weg In Nederland - Overnachten Utrecht - Overnachten Nieuwegein - Goedkoop Hotel Utrecht - Hotel Utrecht jaarbeurs - Goedkoop overnachten Utrecht - Günstiges Hotel Utrecht - Hotelkamer Reserveren Utrecht - Hotel Holland Urlaub - Aanbiedingen Hotels Utrecht - Fietsen Groene Hart - Fahrradfahren in Holland - Hotel omgeving Utrecht - Culinair weekendje weg - Hotel Lopik, Hotel Nieuwegein