Home » Hotel Nieuwegein Bel nu » 030 - 688 3114

Hotel Nieuwegein

Zoekt u een hotel in Nieuwegein, waar u kunt verblijven in een sfeervolle kamer en op korte afstand van onder meer de stad Utrecht? Wanneer u op zoek gaat naar een hotel in deze stad, dan zult u merken dat het aanbod van betaalbare hotels zeer beperkt is. Echter, wanneer u wilt verblijven in een betaalbaar hotel in de buurt van Nieuwegein, dan is Hotel Epping voor u een geschikte locatie.

Hotel Epping, nabij Nieuwegein

Wilt u verblijven in een hotel in de omgeving van Nieuwegein en profiteren van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding? Neemt u dan eens een kijkje op de website van Hotel Epping. Wij zijn gevestigd aan de Kapellestraat 4 in IJsselstein, in de binnenstad van het middeleeuwse stadje. Ons hotel ligt dicht bij Nieuwegein en ook op korte afstand van het centrum van Utrecht. Daarbij is ook snelweg A2 op zeer korte afstand te vinden. Kortom, een ideale keuze om in de omgeving van Nieuwegein en Utrecht te verblijven.

Contact

Hotel Epping biedt u 31 zeer sfeervol ingerichte kamers, welke zijn voorzien van diverse faciliteiten. Daarbij kunt u ook een uitstekend restaurant vinden bij ons hotel. U geniet werkelijk van een complete service, comfort en luxe tegen een scherpe prijs. Reserveer direct of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 030 – 68 83 114 of stuur een mail naar info@hotelepping.com.


Meer interessante pagina's: Overnachting Lopik, Overnachting Houten - Goedkoop Hotel Utrecht - Hotel omgeving Utrecht - Hotel Utrecht - Accommodation Utrecht - Hotel Holland Urlaub - Overnachten Utrecht - Fietsen Regio Utrecht - Hotel Utrecht A2 - Overnachten Nieuwegein - Goedkoop overnachten Utrecht - Weekendje Weg In Nederland - Hotels Utrecht - Hotels in Utrecht Netherlands - Hotel Nieuwegein
Hotel Utrecht - Overnachten Groene Hart - Zakelijk hotel Utrecht - Goedkoop hotel omgeving Utrecht - Hotel fietsen Utrecht
Zakelijk hotel Utrecht - Fietsen Regio Utrecht