Home » Goedkoop Hotel Utrecht Bel nu » 030 - 688 3114

Goedkoop hotel Utrecht

Wilt u in een goedkoop hotel in Utrecht verblijven? Er zijn uiteraard diverse hotels beschikbaar in Utrecht, als u daar wilt overnachten. Echter, helaas is het vaak het geval dat de kwaliteit van het hotel ook te wensen overlaat wanneer u kiest voor een goedkoop hotel in Utrecht. Wilt u genieten van een aantrekkelijk tarief en de luxe van een driesterren hotel nabij Utrecht? Dat kan bij Hotel Epping!

Een goed en goedkoop hotel nabij Utrecht

Hotel Epping is een uitstekende keuze wanneer u zoekt naar een goedkoop hotel in Utrecht. Wij zijn niet gevestigd in de stad zelf, maar in IJsselstein, dat op zeer korte afstand van Utrecht ligt. Zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer is deze stad vanuit IJsselstein uitstekend bereikbaar. U kunt uitstekend voor een lage prijs verblijven in ons hotel en toch genieten van alle luxe en comfort. Wij bieden onder meer tal van faciliteiten en een prima restaurant en toch profiteert u van aantrekkelijke tarieven. Daarom kiest u voor Hotel Epping wanneer u in een goedkoop hotel wilt verblijven.

Contact

Hotel Epping is een goedkoop hotel nabij Utrecht, gevestigd aan de Kapellestraat 4 in IJsselstein. Wij nodigen u uit eens een kijkje te nemen op onze website en zelf te ontdekken wat wij u als hotel te bieden hebben. Tevens kunt u direct de beschikbaarheid controleren. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 030 – 68 83 114 of stuur een mail naar info@hotelepping.com.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Hotelreservierung Utrecht - Weekendarrangement Utrecht - Fahrradfahren in Holland - Hotelkamer Reserveren Utrecht - Hotel Utrecht met gratis WiFi - Fietsen Groene Hart - Weekendje Weg Utrecht - Hotel Utrecht A2 - Hotel in den Niederlanden Urlaub - Hotel Utrecht mit gratis WLAN - Hotel omgeving Utrecht - Goedkoop overnachten Utrecht - Goedkoop Hotel Utrecht - Fietsen Regio Utrecht - Overnachting Lopik, Overnachting Houten