Home » Fietsen Groene Hart Bel nu » 030 - 688 3114

Fietsen Groene Hart

Fietsen in het Groene Hart is een zeer ontspannende activiteit. Wanneer u gaat fietsen in dit natuurgebied ontdekt u niet alleen de schoonheid van deze groene omgeving in de drukte van de Randstad, maar kunt u ook diverse indrukwekkende bezienswaardigheden bezoeken. Wilt u een weekendje, een midweek of een week ontspannen fietsen in het Groene Hart? Kom dan naar Hotel Epping aan de Kapellestraat 4 in IJsselstein.

Het ideale vertrekpunt om te gaan fietsen in het Groene Hart

Wilt u gaan fietsen in het Groene Hart? Een dag is eigenlijk te kort om op een ontspannen wijze kennis te maken met dit prachtige gebied. Het is dan ook een ideale optie om in een hotel te verblijven wanneer u wilt gaan fietsen. Hotel Epping is een zeer geschikte mogelijkheid om te verblijven als u meerdere dagen van de omgeving wilt genieten. U kunt bij ons tegen een aantrekkelijk tarief overnachten, gebruik maken van diverse arrangementen en genieten van de luxe van een driesterrenhotel met restaurant.

Contact

Heeft u behoefte aan ontspanning en rust in een natuurrijke omgeving? Ga eens fietsen in het Groene Hart! Dit is niet alleen ontspannend, maar ook zeker inspirerend en rustgevend. Maak er een leuk uitje van en verblijf in Hotel Epping tegen een aantrekkelijk tarief. Neem voor meer informatie of reservering contact met ons op. Bezoek onze website of bel naar 030 – 68 83 114 of stuur een mail naar info@hotelepping.com.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Hotels in Utrecht Netherlands - Weekendje Weg In Nederland - Hotels Utrecht - Arrangement Utrecht - Overnachting Lopik, Overnachting Houten - Weekendarrangement Utrecht - Hotel Lopik, Hotel Nieuwegein - Overnachten Utrecht - Culinair arrangement hotel - Weekendje Weg Utrecht - Fahrradfahren in Holland - Hotel Holland Urlaub - Aanbiedingen Hotels Utrecht - Fietsroute Groene Hart - Hotelkamer Reserveren Utrecht