Home » Weekendje Weg In Nederland Bel nu » 030 - 688 3114

Weekendje weg in Nederland

Even lekker een weekendje weg in Nederland? U heeft de keuze uit de meest uiteenlopende provincies, plaatsen en gelegenheden. Wanneer u even weg wilt dan is het Groene Hart een uitstekende optie. Het Groene Hart is een prachtig groengebied midden in de drukte van de Randstad. Hier vindt u alles wat u nodig heft wanneer u optimaal wilt kunnen ontspannen in een rustige omgeving tijdens een weekendje weg in Nederland.

Waarom een weekendje weg in Nederland?

Heeft u een druk werkseizoen achter de rug, een zware periode of een vermoeiende tijd en heeft u niet de mogelijkheid op vakantie te gaan? Waarom gaat u niet een weekendje weg in Nederland? Ons land kent tal van prachtige plaatsen die absoluut het bezoeken waard zijn. Een weekendje weg kan u net dat duwtje geven om weer een frisse start te maken. Geniet tijdens het weekend van een prachtige omgeving, een luxe en sfeervol hotel en een optimale verzorging bij Hotel Epping in IJsselstein.

Contact

Hotel Epping is een prachtig hotel dat van uw weekendje weg in Nederland een zeer geslaagd uitje maakt. Wij zijn gevestigd aan de Kapellestraat 4 in IJsselstein, nabij Utrecht. Met het Groene Hart naast de deur zijn wij een ideale gelegenheid voor een ontspannen weekendje weg. Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie of reservering. Bel naar 030 – 68 83 114 of mail naar info@hotelepping.nl.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Hotel Utrecht mit gratis WLAN - Fietsarrangement Groene Hart - Hotel Utrecht A2 - Weekendje Weg In Nederland - Overnachting Utrecht - Hotel Utrecht met gratis WiFi - Fietsroute Groene Hart - Overnachting Lopik, Overnachting Houten - Fietsarrangement Utrecht - Culinair weekendje weg - Goedkoop Hotel Utrecht - Overnachten Utrecht - Culinair arrangement hotel - Weekendarrangement Utrecht - Aanbiedingen Hotels Utrecht