Home » Hotelkamer Reserveren Utrecht Bel nu » 030 - 688 3114

U wilt een hotelkamer reserveren nabij Utrecht?

 

Bij Hotel Epping kunt u een hotelkamer reserveren in de omgeving van Utrecht

Hotel Epping is een driesterrenhotel gelegen in het prachtige IJsselstein. Dit stadje ligt aan de rand van het Groene Hart en is een uitstekend alternatief voor een hotelkamer reserveren in Utrecht zelf. U kunt vanuit IJsselstein makkelijk naar Utrecht afreizen terwijl u gebruik maakt van ons uitstekende hotel. Een hotelkamer reserveren voor uw verblijf in Utrecht doet u daarom bij Hotel Epping.

Alles om uw verblijf optimaal te laten verlopen

Als u een hotelkamer gaat reserveren in de omgeving van Utrecht zit u bij Hotel Epping uitstekend. De 31 hotelkamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van de modernste technologie├źn. U heeft in iedere kamer beschikking over een ruime badkamer met douche en toilet, een eigen telefoon en digitale televisie. Bovendien heeft elke kamer een individueel regelbare airconditioning en gratis WLAN internet.

Een sfeervol hotel in IJsselstein

Als u op zoek bent naar een sfeervol hotel dat u voorziet van alle benodigdheden en het optimale comfort bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen hebben wij prachtige hotelkamers voor al uw wensen, ook kunt u genieten van het stadje IJsselstein. Deze Middeleeuwse stad heeft een rustiek karakter terwijl het centraal in Nederland gelegen is. Een verblijf in IJsselstein is daarom een uitstekend alternatief voor een hotelkamer reserveren in Utrecht.

Reserveer nu

Neem nu contact met ons op om een reservering te plaatsen. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +31 (0)30 6883114 of e-mailen naar info@hotelepping.com.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Aanbiedingen Hotels Utrecht - Hotelkamer Reserveren Utrecht - Overnachting Utrecht - Overnachten Utrecht - Weekendje Weg In Nederland - Hotel Holland Urlaub - Arrangement Utrecht - Hotel in den Niederlanden Urlaub - Accommodation Utrecht - Overnachten Groene Hart - Fietsen Regio Utrecht - Overnachting Lopik, Overnachting Houten - Culinair weekendje weg - Fietsarrangement Utrecht - Overnachten Nieuwegein